ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεταξύ 10-13 Ιουνίου ο Α.Τσίπρας στον Προκόπη Παυλόπουλο

Μεταξύ 10-13 Ιουνίου ο Α.Τσίπρας στον Προκόπη Παυλόπουλο

Μεταξύ 10-13 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την πρόωρη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ενώ ανέφερε ότι η Βουλή θα είναι ανοιχτή και την επόμενη εβδομάδα.

«Δεν μπορώ να πω αν θα λειτουργούμε και την άλλη εβδομάδα. Αλλά η βουλή θα είναι ανοιχτή μέχρι να διαλυθεί.Είμαστε σε μια ιδιότυπη αλλά κανονική λειτουργία της Βουλής.»

Ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι η ψήφιση των ποινικών κωδικών θα γίνει με την διαδικασία των κωδικών και άρα δεν θα υπάρχουν υπουργικές τροπολογίες.

Όμως δεν απέκλεισε το γεγονός να έρθουν τροπολογίες στις κυρώσεις συμβάσεων που θα γίνουν την Τετάρτη και την Παρασκευή.

«Δεν αποκλείω να υπάρχει μικρός αριθμός τροπολογιών . Ελπίζω και είναι βέβαιος ότι δε θα έρθουν πολλές και δεν θα έχουν προεκλογικό χαρακτήρα»

Ο πρώτος της Βουλής ανέφερε ακόμη ότι η ολομέλεια θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για την υιοθέτηση των παιδιών του Μυτιληνιού υποπλοίαρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποιος υπέστη καρδιακό κατά την άσκηση των καθηκόντων του και έφυγε στα 44 χρόνια.

Νομοσχέδια και συμβάσεις μέχρι να κλείσει η Βουλή
Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη των προέδρων για την λειτουργία της Βουλής την τελευταία εβδομάδα πριν τη διάλυση της και την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών 2019, με την κυβέρνηση να φέρνει για κύρωση 2 συμβάσεις και 2 νομοσχέδια ενώ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έκαναν λόγο για ρουσφετολογικές τροπολογίες και ανακοίνωσαν πως θα αποχωρήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τον προγραμματισμό η Βουλή θα συνεδριάσει την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι για να ψηφιστούν δύο κυρώσεις συμβάσεων, την Πέμπτη θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους νέους ποινικούς κώδικες καιτην Παρασκευή θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την δωρεά του ιδρύματος Νιάρχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.