ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ομολογεί ότι είχε διασυνδέσεις και μετατάχθηκε η κόρη της στην Βουλή!

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ομολογεί ότι είχε διασυνδέσεις και μετατάχθηκε η κόρη της στην Βουλή!

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Αλφα, και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη, οτι λίγο πριν τις εκλογές, η κόρης της, μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στην Βουλή των Ελλήνων. Οπου η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει την έδρα του Αντιπροέδρου.

Φανερά αμήχανη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προς στιγμήν τα έχασε, και μετά άρχισε να εξηγεί ότι φυσικά η κόρης της έχει όλα τα προσόντα, αλλά ναι, είπε, δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, κατέληξε, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δηλώσεις της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, τις έκανε βίντεο η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με το σχόλιο:

Πραγματικά, δεν βρίσκουμε λόγια. Χριστοδουλοπούλου: Υπάρχει ηθικό ζήτημα με την μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου Μάχη-Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στην άνεση και τη σιγουριά της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2017 η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Δρίτσας έγιναν παππούδες και το γιόρτασαν με κεράσματα στη βουλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.