ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Τσακαλώτος: «Έχω το dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού»

Ε.Τσακαλώτος: «Έχω το dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού»

«Έχω ένα dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες στη μόδα», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην Ελλη Στάη και στο κεντρικό δελτίο.

«Έχω ένα dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες στη μόδα. Είναι οι άνθρωποι που είναι πάντα εντός της μόδας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι πάντα εντός της μόδας και είναι πάντα από πίσω και άρα δεν είναι ποτέ στη μόδα.

Και είναι η τρίτη κατηγορία που είμαι εγώ, που φοράω πάντα τα ίδια πράγματα και, σαν το ρολόι που δύο φορές δείχνει πάντα τη σωστή ώρα, πότε είμαι στη μόδα, πότε δεν είμαι» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εντυπωσιάζοντας την Έλλη Στάη με την ανάλυσή του. Ας σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομίας βγαίνει μπροστά στην προεκλογική εκστρατεία και έχει επωμιστεί το δύσκολο έργο ανασύνταξης των δυνάμεων του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ, μετά την φορολαίλαπα της τελευταίας τετραετίας.

Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση για το dress code, πάντως, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει η παρουσιάστρια: «Κανείς δεν θα πίστευε ότι έχετε μια τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση για τη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος πάντως ερωτήθηκε και αν του αρέσουν μόνο οι ξανθιές -μετά το σχόλιό του για την Σκάρλετ Γιόχανσον- και απάντησε κατηγορηματικά όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.