ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας για Γ.Στουρνάρα: «Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε» (βίντεο)

Α.Τσίπρας για Γ.Στουρνάρα: «Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε» (βίντεο)

Τη διαβεβαίωση ότι όλα όσα εξήγγειλε και εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι εντός του δημοσιονομικού περιθωρίου που έχει συμφωνηθεί με τους εταίρους, έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο OPEN TV.

Πρόσθεσε δε, ότι η ΕΕ έχει ευθύνη γιατί υποεκτιμούσε μέχρι τώρα τις αποδόσεις των θετικών μέτρων. Επισήμανε, ακόμα, ότι δεν υπάρχουν κίτρινες κάρτες από την Κομισιόν γιατί η Ελλάδα έχει βγει από τα μνημόνια.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει πέσει έξω σε όλες του τις προβλέψεις και πρόσθεσε ότι συγχέει τον θεσμικό του ρόλο με τις πολιτικές του απόψεις.

Κατά την συζήτηση όταν ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για τα περί «μαύρης τρύπας» που είπε ο κύριος Στουρνάρας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά, «θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε», ενώ συμπλήρωσε «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την στάση του κεντρικού τραπεζίτη.

«Έχει βγει εκτός σε όλες τις προβλέψεις. Δεν έλεγε ότι η Ελλάδα δεν βγαίνει από τα μνημόνια και θα πάρει ξανά δάνειο; Άλλος ο θεσμικός του ρόλος κι άλλο οι πολιτικές του απόψεις. Ούτε φοιτητές δευτεροετείς της ΑΣΟΕ δεν κάνουν τέτοιες μετρήσεις», είπε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Στουρνάρα ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Στουρνάρας τα λέει σε συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη. Είπα αλήθεια, αν ο ελληνικός λαός δεν επιδοκιμάσει τα μέτρα και την πολιτική αυτή, τότε την επόμενη μέρα θα αρχίσουν να ξηλώνουν το πουλόβερ. Και ήδη ακούστηκαν φωνές. Ρέγκλινγκ, Βέμπερ, Στουρνάρας, Μητσοτάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.