Προτεραιότητα του Β.Κικίλια η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλους τους κλειστούς χώρους

Προτεραιότητα του Β.Κικίλια η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλους τους κλειστούς χώρους

Με επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κύκλο των συναντήσεών του με τους υπουργούς πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ αναμένεται να τονίσει για μία ακόμα φορά τη στρατηγική σημασία που δίνει στην υγεία στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ήδη, από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο Βασίλης Κικίλιας έλαβε -στον «διάσημο», πλέον, μπλε φάκελο- αναλυτικές οδηγίες για τις δράσεις και τα χρονοδιαγράμματα.

Προτεραιότητα για τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό αποτελεί η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στους στόχους του κ. Κικίλια είναι και η εφαρμογή προγράμματος δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, που θα είναι διαθέσιμο στους πολίτες, ενώ σημείο-κλειδί για τον υπουργό Υγείας, όπως φάνηκε και από τις «εφόδους» του σε νοσοκομεία, είναι και το ζήτημα της βελτίωσης των συνθηκών περίθαλψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.