ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο ΕΘΚΕΠΙΧ βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πρωθυπουργός – Ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης (βίντεο)

Στο ΕΘΚΕΠΙΧ βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πρωθυπουργός – Ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης (βίντεο)

Επίσκεψη στο υπουργείο Άμυνας πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 16:00 στο υπουργείο συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον υφυπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Έγινε δεκτός από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου και αυτή τη ώρα ενημερώνεται για όλα τα θέματα του υπουργείου, στην αίθουσα Ιωάννης Καποδίστριας – αίθουσα στην οποία συνεδρίαζε στο παρελθόν το ΚΥΣΕΑ.

Στον πρωθυπουργό θα γίνει μία ενημέρωση για τις προτεραιότητες αλλά και για τις βασικές ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, κυρίως σε επίπεδο εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά και για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του στρατεύματος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης για τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου θα έχει διαδοχικές επικοινωνίες, μέσω του ειδικού συστήματος του ΕΘΚΕΠΙΧ, με το πλήρωμα φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού, με τους φρουρούς ενός ακριτικού φυλακίου του νοτιοανατολικού Αιγαίου καθώς επίσης και με τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.