Κ. Μητσοτάκης: Aξιοκρατικοί και με στόχο την αποτελεσματικότητα του κράτους οι διορισμοί

Κ. Μητσοτάκης: Aξιοκρατικοί και με στόχο την αποτελεσματικότητα του κράτους οι διορισμοί

Απάντηση στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των γενικών γραμματέων έδωσε μέσω twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι τα κριτήρια είναι αξιοκρατικά και με στόχο την αποτελεσματικότητα του κράτους.

«Προχωρήσαμε χωρίς καμία καθυστέρηση στη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με αξιοκρατικά κριτήρια και στη δημιουργία μιας πιο λειτουργικής και λιγότερο δαπανηρής δομής» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει: «Γιατί πιστεύουμε πως το κράτος πρέπει πρωτίστως να μπορεί να υπηρετεί με αποτελεσματικότητα τους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από video στο οποίο τονίζεται ότι μειώθηκαν οι Γενικές Γραμματείες κατά 30% και ο κρατικός μηχανισμός στελεχώθηκε άμεσα με άξιους ανθρώπους από την αγορά και την κοινωνία, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.