ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης: «Μόλις ψηφιστεί ο νόμος, υπογράφω να φύγει η Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού»

Α.Γεωργιάδης: «Μόλις ψηφιστεί ο νόμος, υπογράφω να φύγει η Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού»

Αποφασισμένος να εκδώσει άμεσα την υπουργική απόφαση, που θα ορίζει ότι η Βασιλική Θάνου αλλά και η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και πρώην νομική σύμβουλος του Νίκου Παππά, πρέπει να αποχωρήσουν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, δηλώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι μόλις ψηφιστεί ο νόμος για τις Ανεξάρτητες Αρχές θα εκδώσει την υπουργική απόφαση, που θα ορίζει ότι τόσο η κ. Θάνου όσο και η κ. Νάκου εμπίπτουν στην ρύθμιση για το ασυμβίβαστο.

Αναφερόμενος ειδικά στην κ. Θάνου, πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε ότι τον ξεπερνά η ιδέα ότι θεωρεί εαυτό της αναντικατάστατο, σχολιάζοντας την δήλωσή της ότι είναι υπερκομματική και δεν παραιτείται.

Χαρακτήρισε δε υποκρισία την τοποθέτηση της κ. Θάνου ότι είναι πολιτικά ουδέτερο πρόσωπο.

Γεωργιάδης: Η κ. Θάνου είχε πάντα την εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Γεωργιάδης αναγνώρισε ότι η κ. Θάνου είχε μεγάλη σταδιοδρομία στον δικαστικό κλάδο και έχει δίκιο όταν αναφέρει ότι οι πρόεδροι του ανώτατοι δικαστηρίου επιλέγονται με κυβερνητική απόφαση.

Ωστόσο, υπενθύμισε ότι η κ. Θάνου ήταν 9η στη σειρά για την προεδρία του Άρειου Πάγου το 2015, άρα παρακάμφθηκαν οκτώ άτομα, κάτι που σημαίνει ότι είχε μεγάλη κυβερνητική εύνοια επί ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Θάνου έχει δηλώσει πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη σε περίπτωση απομάκρυνσής της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, πριν ολοκληρωθεί η θητεία της καθώς θεωρεί την ρύθμιση αντισυνταγματική και παράνομη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως αν η πρώην σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα θέλει μπορεί να πάει στα δικαστήρια, όμως ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θέλει μία πραγματικά ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.