ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Υπουργείο Εσωτερικών και Δήμος Αθηναίων έστειλαν 2.500 νερά και χυμούς στην Εύβοια

Υπουργείο Εσωτερικών και Δήμος Αθηναίων έστειλαν 2.500 νερά και χυμούς στην Εύβοια

Στην αποστολή κρύων νερών και χυμών στους ήρωες πυροσβέστες και εθελοντές που επιχειρούν στη φωτιά στην Εύβοια προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας και ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Η αποστολή έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας με τη συμβολή δυνάμεων της δημοτικής αστυνομίας.

Τα νερά και οι χυμοί έφτασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, αποφάσισε την αποστολή, με κινητή μονάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, 2.500 παγωμένων μπουκαλιών νερού και χυμών για τις ανάγκες των πυροσβεστών και των εθελοντών που βρίσκονται στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, στον δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων Ευβοίας.


Νερό και χυμοί στην Εύβοια από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα

Το κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας παρέλαβε την ποσότητα από τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου στον Άγιο Ανδρέα και σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές έγινε και η διανομή των νερών και των χυμών.

Λιβάνιος: «Στόχος η προστασία της ανθρώπινης ζωής»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι εργαζόμενοι σε δήμους και την Περιφέρεια, εθελοντές, γιατροί, έδωσαν όλο το βράδυ στα Ψαχνά έναν σκληρό αγώνα να περιορίσουν τη φωτιά μακριά από τα χωριά. Πρώτος στόχος της είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής» τόνισε σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Λιβάνιος, συμπληρώνοντας, «Ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε εκεί για να ενημερωθεί επί τόπου για το μέτωπο της φωτιάς. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια στείλαμε το βράδυ 2.500 μπουκάλια νερό και χυμούς για τους πυροσβέστες, ως μια ελάχιστη συνδρομή στο τιτάνιο έργο τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.