Τ.Θεοδωρικάκος: «Γνωρίζουμε από την ιστορία ότι όποτε οι Έλληνες ήμασταν ενωμένοι η Ελλάδα πήγε μπροστά» (βίντεο)

Τ.Θεοδωρικάκος: «Γνωρίζουμε από την ιστορία ότι όποτε οι Έλληνες ήμασταν ενωμένοι η Ελλάδα πήγε μπροστά» (βίντεο)

Με συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο ξεκίνησε η επίσκεψη στην περιοχή του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στάθηκε στην ενίσχυση και στήριξη της περιοχής αναλύοντας τις πολλές της δυνατότητες, με τον κ. Θεοδωρικάκο να δίνει έμφαση στην ανάγκη συνένωσης δυνάμεων σε μια κοινή προσπάθεια για το καλό της χώρας μας. «Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και γνωρίζουμε από την ιστορία ότι όποτε οι Έλληνες ήμασταν ενωμένοι η Ελλάδα πήγε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε την ανάγκη να αναδείξουμε έναν αληθινό πατριωτισμό προκειμένου να πάμε μπροστά ως κράτος.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέπτυξε τον σχεδιασμό και τις βασικές κατευθύνσεις της νέας κυβέρνησης και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πολύ σοβαρό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχήθηκε στον κ. Θεοδωρικάκο να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του, σημειώνοντας ότι οι πληροφορίες και το στίγμα που έχει δώσει είναι θετικό. Κάλεσε δε, τον υπουργό Εσωτερικών να αναπτύξει πρωτοβουλίες στον τομέα του για συνεργασία με την Εκκλησία, σημειώνοντας ότι «πολιτεία και Εκκλησία υπηρετούμε τον ίδιο λαό».

Ο κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα πάνε όλα καλά για την πατρίδα μας και την κοινωνία και προσέφερε στον υπουργό Εσωτερικών ένα βιβλίο του νομού Μεσσηνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.