ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ.Καραμανλής: «Κυβερνητική δέσμευση η ανάταξη του ΟΑΣΘ» (βίντεο)

Κ.Καραμανλής: «Κυβερνητική δέσμευση η ανάταξη του ΟΑΣΘ» (βίντεο)

«Από την 84η ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΘ», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών Κ. Καραμανλής μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στα γραφεία του Οργανισμού.

Όπως είπε ο κ. Καραμανλής, η κυβέρνηση παρέλαβε μια τραγική κατάσταση στον ΟΑΣΘ, με τα έσοδα του οργανισμού από 50 εκατομμύρια πριν 4 χρόνια, να έχουν μειωθεί στα 24, με μεγάλα προβλήματα στον στόλο των λεωφορείων καθώς πριν από 3 εβδομάδες στην κυκλοφορία ήταν μόνο 213 οχήματα.

Σήμερα σημειωτέον, έχουν βγει στους δρόμους 279 λεωφορεία.

Ο υπουργός τόνισε ότι σε αυτή τη φάση είναι ανώριμο να συζητηθεί το θέμα ιδιωτικοποίησης του οργανισμού, πριν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ αυτό που ενδιαφέρει τους θεσσαλονικείς είναι η ποιότητα και το επίπεδο των υπηρεσιών και όχι το αν ο ΟΑΣΘ είναι ιδιωτικός ή κρατικός.

Αναφερόμενος στις ανάγκες του συγκοινωνιακού έργου, ο κ. Καραμανλής είπε ότι στα επόμενα χρόνια οι αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης και Αθήνας θα χρειαστεί να ενισχυθούν με περίπου 1.000 καινούρια λεωφορεία, κάτι το οποίο θέλει να δρομολογήσει η κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.