ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τέρμα οι νταήδες! Αυστηρές ποινές για επιθέσεις σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ εξήγγειλε ο Βεσυρόπουλος

Τέρμα οι νταήδες! Αυστηρές ποινές για επιθέσεις σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ εξήγγειλε ο Βεσυρόπουλος

Την πρόθεσή του να βάλει τέλος στις πράξεις βίας και ανομίας απέναντι στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ εξήγγειλε ο υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Η ανακοίνωση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για τις επιθέσεις που δέχονται υπάλληλοι της ΑΑΔΕ, δυστυχώς αναπαράγει ανακριβείς διαδόσεις περί δήθεν επικείμενης κατάργησης των φοροελεγκτικών μηχανισμών» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Επίσης, αναφέρει ότι ήδη σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών επίκειται η αυστηροποίηση των ποινών για όσους ασκούν βία εναντίον δημοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Στη δήλωσή του ο Απ. Βεσυρόπουλος επισημαίνει ότι: «Η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές, από τις 18 Ιουλίου, ότι όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως το ΣΔΟΕ και το ΣΕΠΕ. Επιπρόσθετα θεσμοθετείται η αυτονομία τους και η απεξάρτησή τους από κομματικά ή κυβερνητικά δεσμά αφού θεσμοθετούνται θέσεις Γενικών Διευθυντών, από την ιεραρχία της διοίκησης, που θα επιλέγονται με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία και θα προΐστανται των ελεγκτικών υπηρεσιών, έχοντας πλήρη ανεξαρτησία στην άσκηση των καθηκόντων τους. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την ανακοίνωση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κρατάμε μόνο την καταδίκη των επιθέσεων που δέχονται οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ. Απέναντι σε αυτές τις πράξεις βίας και ανομίας θα είμαστε αμείλικτοι. Επίκειται ήδη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η αυστηροποίηση των ποινών για όσους ασκούν βία εναντίον δημοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.