Ιωάννινα: Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη – «Υποσχέθηκα ότι δεν θα παραμείνω κλεισμένος στο Μαξίμου»

Ιωάννινα: Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη – «Υποσχέθηκα ότι δεν θα παραμείνω κλεισμένος στο Μαξίμου»

Με την επίσκεψη στον δήμο Ιωαννιτών, ολοκληρώθηκε το βράδυ το «οδοιπορικό» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο».

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο δημοτικό μέγαρο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, με τον οποίο είχαν συνάντηση 45 λεπτών, κατά την οποία συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ότι είχε μια εξαιρετική ενημέρωση, ότι μαζί με το κλιμάκιο των υπουργών που τον συνόδεψε στην περιοδεία του είναι γνώστες των προβλημάτων, και υπογράμμισε «ότι προσβλέπει σε μία τακτική και ουσιαστική συνεργασία».

Παράλληλα, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Ελισάφ, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι ο δήμαρχος, κατά τη συνομιλία τους, αναγνώρισε τις παρεμβάσεις από την κυβέρνηση καθώς, όπως μετέφερε ο πρωθυπουργός, διευκολύνουν την κυβερνησιμότητα των δήμων και απαλύνουν τα προβλήματα.

Δέσμευση Μητσοτάκη να κρατά την επαφή του με την Περιφέρεια
Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία από την Ήπειρο, και δήλωσε ότι τιμά την προεκλογική του δέσμευση για επαφές με την Περιφέρεια, ενώ υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι, μία φορά τον μήνα κατ’ ελάχιστον, να περιοδεύει στην ελληνική Περιφέρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν έκανα την προεκλογική μου εκστρατεία υποσχέθηκα ότι δεν θα παραμείνω κλεισμένος στο Μαξίμου, αλλά κάθε μήνα θα βρίσκομαι σε μία περιφέρεια, προκειμένου να δώσω έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη» είχε σημειώνει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση με κατοίκους των Ζαγοροχωρίων και πρόσθετε ότι «θέλω να μεταφέρω το μήνυμα μίας ανάπτυξης που θα προστατεύει το περιβάλλον, θα την συνδέει με τον αγροδιατροφικό τομέα και τον ποιοτικό τουρισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.