ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κ.Μητσοτάκης: H άφιξη στο ξενοδοχείο με τη σύζυγό του Μαρέβα (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης: H άφιξη στο ξενοδοχείο με τη σύζυγό του Μαρέβα (βίντεο)

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα και στις εργασίες της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (ΓΣΗΕ).

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο «JFK» της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας». Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έφθασαν στο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη λίγο μετά τις 8 το βράδυ τοπική ώρα (ξημερώματα ώρα Ελλάδος).

Ο κ. Μητσοτάκης κατέβηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τις συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη καθώς και στη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προσεχή Τετάρτη.

Ποιοι συνοδεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό Αντώνης Διαματάρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.