ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ώρες των ραντεβού του Κ.Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη ψήφο των ομογενών

Οι ώρες των ραντεβού του Κ.Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη ψήφο των ομογενών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με του πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να αναζητήσει ευρεία συναίνεση για την ψήφο των ομογενών.

Μάλιστα μιλώντας χθες στην ΚΟ της ΝΔ είπε πως είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει σε κάποια σημεία, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε η ψήφος τους να μην προσμετράται στην Επικράτεια και να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίες.

Να τους λέμε δηλαδή ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν για πρωθυπουργό. Σε κάθε περίπτωση θα εξαντλήσω τις δυνατότητες να βρεθεί κοινός τόπος. Και θα ήταν ένδειξη σπάνιας συνεννόησης αν μπορούσαμε το σχετικό νομοσχέδιο να ψηφιστεί από τους 300 βουλευτές του κοινοβουλίου».

Οι ώρες των τετ α τετ Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς που έχει ως αντικείμενο την διευκόλυνση της ψήφου των εκτός επικρατείας εκλογέων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, στις 11:00
  • Με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στις 12:15
  • Με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 16:00
  • Με τον Πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, στις 16:45
  • Με τον Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στις 17:30.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.