ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποθέωση από Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Θεός άντε και στα επόμενα» (φωτο)

Αποθέωση από Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Θεός άντε και στα επόμενα» (φωτο)

Τα συγχαρητήριά της στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη του νίκη στον τελικό των ATP Finals με αντίπαλο τον Ντομινίκ Τιμ εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Συγχαρητήρια, Θεός!» έγραψε στα ελληνικά η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη για να προσθέσει στα αγγλικά την ευχή στον Έλληνα τενίστα «άξιος και στα επόμενα» (Well deserved! To many more!).

https://www.instagram.com/p/B4-zQGSgm9B

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter με τη λέξη «πρωταθλητής» στη λεζάντα την οποία συνόδευσε με ελληνικές σημαίες.

H Μαρέβα Μητσοτάκη είχε εκφράσει τον θαυμασμό της στον Στέφανο Τσιτσιπά και στο τετ α τετ που είχαν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του Έλληνα τενίστα στον ημιτελικό των ATP Finals κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είχε πει τότε στον 21χρονο Έλληνα πρωταθλητή του τένις τον αποκαλούσε «παιχταρά«» και δεν είχε φωνάξει ξανά τόσο πολύ στη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.