ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Κέντρο επιχειρήσεων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία «Γηρυόνης»

Στο Κέντρο επιχειρήσεων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία «Γηρυόνης»

Από τα ξημερώματα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την κακοκαιρία Γηρυόνης.

Η σύσκεψη έχει ξεκινήσει στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου ο υπουργός ενημερώνεται συνεχώς από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και άλλα αρμόδια στελέχη για τις ενέργειες που γίνονται, για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Τα περισσότερα προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην Κινέτα όπου πλημμύρισαν οι δρόμοι και μάλιστα χρειάστηκε να κλείσει η Αθηνών – Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας ως το Καλαμάκι, καθώς και στην παλιά εθνική οδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αποφασίστηκε να ανασταλούν προσωρινά τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από το Κιάτο προς Πειραιά και αντίστροφα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 40 κλήσεις από την περιοχή της Κινέτας για παροχή βοήθειας, ενώ με ανακοίνωσή της έκανε έκκληση προς τους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10:00 το πρωί, για προληπτικούς λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.