Κ.Μητσοτάκης για σεισμό στην Αλβανία: «Είναι σημαντικό να είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα και να βοηθούμε όπου χρειάζεται»

Κ.Μητσοτάκης για σεισμό στην Αλβανία: «Είναι σημαντικό να είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα και να βοηθούμε όπου χρειάζεται»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, επισκέφθηκε το χώρο όπου βρισκόταν το αεροσκάφος C-130 που θα μετέφερε στην Αλβανία το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον χθεσινοβραδινό σεισμό.

Συγκεκριμένα για τη γειτονική χώρα αναχώρησε με C-130 ομάδα της ΕΜΑΚ με 27 άτομα, ένα όχημα με τρέιλερ και 2 σκυλιά.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τα στελέχη της Ειδικής Μονάδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία πρόκειται να συνδράμουν τις αλβανικές αρχές στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην αποστολή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έγινε ένας μεγάλος σεισμός, είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα και να βοηθούμε όπου χρειάζεται. Εύχομαι να κινηθούμε γρήγορα και να σώσουμε ζωές. Αυτό το κάνετε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα και επιχειρησιακά να συνδράμουμε τη γειτονική χώρα. Καλό σας ταξίδι και καλή δύναμη. Σας ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός μιλώντας στους άνδρες της ΕΜΑΚ, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργου Κουμουτσάκου, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.