ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: «Θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα για τους πολίτες για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Κ.Μητσοτάκης: «Θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα για τους πολίτες για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδριάζει από τις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό αρχικά να δίνει συγχαρητήρια στους υπουργούς, καθώς έχει τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους.

Αρχικά η συζήτηση στο υπουργικό επικεντρώθηκε στα πιο βαριά θέματα της ατζέντας, την οικονομία και το νέο νομοσχέδιο για τις προμήθειες του υπουργείου Άμυνας. Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16, των Mirage, αλλά και τις παροχές των επιπλέον υλικών για τα F-16 έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Από τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του πρωθυπουργού ξεχώρισαν η επίτευξη του στόχου για τα 30 νομοσχέδια έως το τέλος του έτους, η ΔΕΗ, τα θέματα του Άμυνας, αλλά και οι σταδιακές μειώσεις φόρων, όσο δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος.

Τα τρία σημεία της τοποθέτησης του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο

«Συγχαρητήρια σε υπουργούς γιατί τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα, καθώς θα έχουμε ψηφίσει κοντά στα τριάντα νομοσχέδια μέχρι το τέλος του έτους».
Αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «δείξαμε ότι ήμασταν διατεθειμένοι να το κάνουμε και όντως σπάσαμε αυγά. Φάνηκε ότι και η κοινωνία είναι ώριμη για αυτές τις αλλαγές».

Στο ζήτημα των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ.Μητσοτάκης τόνισε: Πρώτος στόχος η αναβάθμιση του υφιστάμενου και μετά η προμήθεια νέου πολεμικού υλικού. Και αυτή η αναβάθμιση μπορεί να συμβάλει στο να δοθεί μια αναπτυξιακή ώθηση στην Άμυνα.

Στο θέμα της Οικονομία ο πρωθυπουργός είπε πως για τη διαχείριση των καλύτερων από το στόχο αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού τόνισε ότι θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα όσο κερδίζουμε δημοσιονομικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ζήτησε από τους υπουργούς να θυμίζουν τη δέσμευση μέσα στην 4ετια για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς του τέλους αλληλεγγύης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.