ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Α.Γεωργιάδης απαντά στον Φοίβο Δεληβοριά: «Είναι λυπηρό να βλέπεις τέτοια φτήνια…» (φωτο)

Ο Α.Γεωργιάδης απαντά στον Φοίβο Δεληβοριά: «Είναι λυπηρό να βλέπεις τέτοια φτήνια…» (φωτο)

Την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε μια ακραία δήλωση -που ξεφεύγει από κάθε πλαίσιο χιούμορ- του Φοίβου Δεληβοριά.

Ο Φοίβος Δεληβορίας έδωσε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας μεταξύ άλλων απάντησε για το αν «αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από του πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός»:

Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από το θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα και αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί ή έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δυο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Και έγραψα ένα τραγούδι, την «Άγρια Ορχιδέα».

Τη δήλωση του Φοίβου Δεληβοριά σχολίασε λίγο αργότερα ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1221481831222202369

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.