ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Κύπρο η υφυπουργός Εργασίας – Τι θέματα συζήτησε

Στην Κύπρο η υφυπουργός Εργασίας – Τι θέματα συζήτησε

Στη Λευκωσία της Κύπρου βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνική Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου και συναντήθηκε με την Κύπρια υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της επιδοματικής πολιτικής, το πλαίσιο της παιδικής προστασίας, ενώ αναφέρθηκαν αναλυτικά στις πολιτικές αποϊδρυματοποίησης, καθώς και στην παροχή φροντιστή για τα άτομα με αναπηρία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η υφυπουργός πραγματοποίησε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) Δημήτρη Λαμπριανίδη, κατά την οποία συζητήθηκαν ειδικότερα η ανάγκη για εξειδικευμένη φροντίδα, η ανεξάρτητη διαβίωση των ατόμων με αναπηρίες και η θεσμοθέτηση του προσωπικού βοηθού, που αποτελεί μία από τις κύριες προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η κ. Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να γευματίσει με την Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Άντρη Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο. Προσκεκλημένη από την κ. Αναστασιάδη, Επίτιμη Πρόεδρο του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ, η υφυπουργός Εργασίας, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου, στις 15 Φεβρουαρίου, παρακολούθησε το σεμινάριο «30 χρόνια Παιδογκολογίας στην Κύπρο: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον», που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου της Λευκωσίας, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ και της κ. Αναστασιάδη και με την στήριξη της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας. Στην εκδήλωση έγινε ευρύτερα γνωστό το έργο του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ και η προσφορά σε παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, στη διάρκεια των 30 ετών της λειτουργίας της παιδογκολογικής-παιδοαιματολογικής κλινικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.