ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας: «Είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας» – Κ.Μητσοτάκης: «Δεν έχεις θέση σε μια κανονική Ελλάδα»

Α.Τσίπρας: «Είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας» – Κ.Μητσοτάκης: «Δεν έχεις θέση σε μια κανονική Ελλάδα»

«Πολιτικό απατεώνα» χαρακτήρισε πριν από λίγο ο Α.Τσίπρας τον Κ.Μητσοτάκη στη συζήτηση που διεξάγεται για τα εργασιακά.

Ο πρωθυπουργός από την άλλη απάντησε στον Α.Τσίπρα πως «σε μια κανονική χώρα δεν έχεις καμία πολιτική θέση» εννοώντας πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην εξουσία λόγω της κρίσης και των ακραίων καταστάσεων που βίωσε η χώρα επί μια δεκαετία (σ.σ.: σε μία κανονική χώρα, φυσικά, το 90% των νυν βουλευτών όλων των κομμάτων θα έπρεπε να είναι εκτός Βουλής)…

Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσα ακούστηκαν νωρίτερα μας δείχνουν ποιος είναι το παρόν και ποιος θέλει το παρελθόν. Δεν είστε στο εδώ και τώρα, είστε στο εκεί και τότε. Για την ακρίβεια είστε στο 2014» ξεκίνησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Όταν παραπέμπω σε αναρτήσεις που κάνει για παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία γιατί το κοριτσάκι δεν ανήκε στα παιδιά που καλύπτον τα σχολικά γεύματα, επιστρέφετε στην αντιπολίτευση που κάνατε με τα μαγκάλια και οι πολίτες σας έχουν χρεώσει με τις συνέπειες της πολιτικής σας» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Τόσο ξεπερασμένος από τα γεγονότα είναι ο λόγος σας. Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να υπάρξετε χωρίς κάποια κρίση, αν έχετε λόγο σε μια Ελλάδα που επιστρέφει στην κανονικότητα. Έφυγε η κρίση της χώρας και μείνατε με την δική σας εσωτερική κρίση που προσπαθείτε να εξάγετε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μητσοτάκης.

Σχολίαζοντας τις αποστροφές του Αλέξη Τσίπρα για τους εργαζομένους στις τράπεζες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «ενδιαφέρεστε για τις τράπεζες που εσείς τις κλείσατε, κόπτεστε για τους εργαζομένους σε αυτές όταν η 3η ανακεφαλαιοποίηση ήταν δικό σας έργο; Εκπλήσσομαι με το θράσος σας που οι ευθύνες της δικής σας κυβέρνησης σε αντίθεση με την αξιολόγηση της συλλογικής ζημιάς που επιβάλατε στην χώρα, το κόστος είναι μετρήσιμο και το χρεώνεστε εσείς και είναι πολλών δεκάδων δισ.».

Στην πρωτολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι «η καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι οι νέες θέσεις εργασίας», τόνισε ότι οι συνεπείς εργοδότες θα επιβραβεύονται με ασφαλιστικά και φορολογικά κίνητρα, διεμήνυσε ότι θα εφαρμοστεί η αύξηση του κατώτατου μισθού, υπενθύμισε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την μείωση του ΦΠΑ σε προϊόντα – ξεκινώντας από τα φάρμακα – ενώ σημείωσε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει σε επενδυτική βαθμίδα το α΄ εξάμηνο του 2021.

Nωρίτερα κατά την δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο νυν πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη! “Είστε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας”, δήλωσε!

Απάντηση στον πρωθυπουργό σε πολύ υψηλούς τόνους έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του. «Λέγατε για τον κ. Βαρουφάκη ότι είναι ο άνθρωπος που έχει καταστρέψει τη χώρα. Τώρα τον αγαπήσατε γιατί σας είναι εξαιρετικά σημαντικός. Καταλαβαίνουμε τους λόγους.

Θα απαντήσω σε όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης: Μάλλον έχετε ξεχάσει τον τρόπο που κάνατε εσείς αντιπολίτευση. Μόλις αναλάβατε την ηγεσία της ΝΔ αρχίσατε να ζητάτε εκλογές. Επί τρισήμιση χρόνια ζητούσατε εκλογές.

Και προβλέψατε καταστροφές και τέταρτο μνημόνιο.

Ξεχνάτε ότι εκεί που εσείς αποτύχατε εμείς τα καταφέραμε. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και για αυτά που εσείς σήμερα κοκορεύεστε οφείλονται στο ότι εμείς τα καταφέραμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με κατηγορούσατε ότι αντάλλαξα τις συντάξεις με το Μακεδονικό. Και δεν ζητήσατε ούτε συγγνώμη όταν ο ίδιος ο κ. Γιούνκερ είπε ότι είναι αθλιότητα. Το Μακεδονικό λέγατε είναι μια προδοτική συμφωνία και σήμερα την εφαρμόζετε και την τιμάτε. Είστε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.