Στέλιος Πέτσας: «Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το πρόσωπο του Τσίπρα»

Στέλιος Πέτσας: «Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το πρόσωπο του Τσίπρα»

Ύβρεις και «ευθεία παρέμβαση στην λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής», καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώτου.

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει, όχι μόνο σε ύβρεις, αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία.

Με την ανάρτησή του, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των “αρμών της εξουσίας”, είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή, σε ό,τι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.