ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Καραμανλής για ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται οι πολλοί για τους τσαμπουκάδες των λίγων» (βίντεο)

Κ.Καραμανλής για ΤΡΑΙΝΟΣΕ: «Δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται οι πολλοί για τους τσαμπουκάδες των λίγων» (βίντεο)

Για τη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών από την απεργία του συνόλου των μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και για την απροειδοποίητη στάση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή «ένα δευτεροβάθμιο όργανο αποφάσισε να κάνει την απεργία, έπρεπε να είχαν ενημερώσει όπως και τα άλλα συνδικάτα. Δεν ειδοποίησαν. Ομάδα συγκεκριμένων συνδικαλιστών αποφάσισε με το έτσι θέλω να μπλοκάρει το αμαξοστάσιο.».

Μάλιστα, ο υπουργός τόνισε ότι «τα σωματεία που έφραξαν τις ράγες είναι οι κλειδούχοι και οι σταθμάρχες».

Ωστόσο, όπως είπε το υπουργείο αποφάσισε από την αρχή και ενημέρωσε ότι «θα εφαρμόσουμε τον νόμο όταν γίνεται παρακώλυση της συγκοινωνίας».

«Αυτό που επιτάσσει η κοινή λογική είναι να υπάρχει ειδοποίηση για την απεργία πολύ νωρίτερα», τόνισε ο κ Καραμανλής και πρόσθεσε πως όταν οι αρμόδιοι «τους είπαν ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα υπάρξουν κυρώσεις άνοιξαν το αμαξοστάσιο».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας πως «δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται οι πολλοί για τους τσαμπουκάδες των λίγων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στις απεργίες ο Υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι «υπάρχει ένα πρώτο σχέδιο», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «δεν θα νομοθετήσουμε στο πόδι. Όταν θα νομοθετήσουμε θέλουμε ο νόμος να είναι εφαρμόσιμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.