Χρηματοδότηση ύψους 515.000 ευρώ για ενίσχυσης του Ψηλορείτη

Χρηματοδότηση ύψους 515.000 ευρώ για ενίσχυσης του Ψηλορείτη

To υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε Χρηματοδότηση ύψους 515.000 ευρώ για ενίσχυσης της πολιτιστικής-τουριστικής αξιοποίησης του Ψηλορείτη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, με απόφαση του Υπουργού, Κώστα Καραμανλή, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «’Αρση επικινδυνότητας επαρχιακής οδού Ανώγεια – Νίδας με το ορεινό καταφύγιο του χιονοδρομικού», ύψους 350.000 ευρώ, καθώς και του έργου με τίτλο «Βελτίωση οδού διασύνδεσης οροπεδίου Νίδας με το σπήλαιο Ιδαίον Αντρο», ύψους 165.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κεφαλογιάννης υπογραμμίζει πως: «Η αναβάθμιση της προσβασιμότητας προς το Ιδαίον ‘Αντρο και στο, υπό προγραμματισμό, Ορεινό Καταφύγιο Ανωγείων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της πολιτιστικής και τουριστικής αξιοποίηση του ορεινού όγκου του Ψηλορείτη», επισημαίνοντας παράλληλα ότι: «Η αναβάθμιση της προσβασιμότητας στο σπουδαίας πολιτιστικής σημασίας σπήλαιο του Ιδαίου ‘Αντρου, αλλά και στο υπό προγραμματισμό Ορεινό Καταφύγιο, εισέρχεται, πλέον, σε τροχιά υλοποίησης. Στρατηγικός στόχος μας παραμένει η ανάδειξη του πολιτιστικού και φυσικού αποθέματος της περιοχής UNESCO».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.