Σε τραγική κατάσταση τα ΕΛΤΑ: «Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη μισθοδοσία του Μαρτίου» λέει ο Γ. Γεωργαντάς

Σε τραγική κατάσταση τα ΕΛΤΑ: «Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη μισθοδοσία του Μαρτίου» λέει ο Γ. Γεωργαντάς

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ΕΛΤΑ περιγράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς. Σύμφωνα με όσα ομολόγησε από το βήμα της Βουλής δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη μισθοδόσία του Μαρτίου.

Ο Υφυπουργός με αφορμή άρθρο του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο τα ΕΛΤΑ λαμβάνουν 15 εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή της αποζημίωσης συνολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας που θα ελάμβαναν για όλο το 2020 είπε χαρακτηριστικά: «Τα χρήματα αυτά δεν λύνουν το πρόβλημα. Με αυτή την ενίσχυση και με το πρόγραμμα διάσωσης ελπίζουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση ο Έλληνας φορολογούμενος θα έπρεπε να πληρώνει έξι εκατομμύρια ευρώ τον μήνα για να συντηρεί τα ΕΛΤΑ» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιγράφοντας με ακόμα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση του οργανισμού υποστήριξε ότι αυτή την ώρα υπάρχουν 115 εκατομμύρια ευρώ συσσωρευμένες ζημιές ενώ το 2014 τα ΕΛΤΑ παραδόθηκαν με 15 εκατομμύρια ευρώ κέρδη και 38 εκατομμύρια ευρώ ίδια κεφαλαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.