ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Σκυλακάκης για κορωνοϊό: «Δεν υπάρχει μείζον αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα»

Θ.Σκυλακάκης για κορωνοϊό: «Δεν υπάρχει μείζον αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα»

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ανέλυσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο κορωνοϊός στην ελληνική οικονομία, τις πιέσεις που δέχθηκε το ελληνικό χρηματιστήριο από την εξάπλωση του ιού στην Ιταλία και στην πορεία της ελληνικής οικονομίας.

«Είναι πολύ μικρή η επιπλέον δαπάνη για τον ιό αυτή τη στιγμή. Αλλά σε αυτό το φαινόμενο μπορεί να πας σε δύο δρόμους. Είτε να ελεγχθεί διεθνώς είτε να μην ελεγχθεί. Δεν υπάρχει μείζον αλλαγή κυβερνητικής πολιτικής με όσα γνωρίζουμε και όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα» σημείωσε.

Χαρακτήρισε «οχυρωμένη» την ελληνική οικονομία, ενώ για την μεγαλύτερη πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου έναντι του ιταλικού, υποστήριξε ότι «εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση δυναμικής ανάκαμψης, και πάντα μια ανάκαμψη είναι πιο ευάλωτη από τη στασιμότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, ο υφυπουργός επισήμανε ότι «κάθε φορά η κυβέρνηση θα λαμβάνει τα μέτρα που είναι αναγκαία. Προετοιμαζόμαστε. Αν υπάρχει βαριά εξέλιξη, αλλάζουν και οι κανόνες με τους οποίους κινούμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.