Στ.Πέτσας για Κ.Μουτζούρη: «Καμία συζήτηση μαζί του – Είναι γραφικός και επικίνδυνος» (βίντεο)

Στ.Πέτσας για Κ.Μουτζούρη: «Καμία συζήτηση μαζί του – Είναι γραφικός και επικίνδυνος» (βίντεο)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του ομιλίας, χαρακτήρισε τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη ως «γραφικό και επικίνδυνο», σχολιάζοντας την προσβλητική του συμπεριφορά κατά του πρωθυπουργού.

Επίσης, τόνισε πως πλέον ο κ.Μουτζούρης έκλεισε κάθε «πόρτα» διαλόγου για το μεταναστευτικό και την αντιμετώπιση της εκρηκτικής κατάστασης στα νησιά.

Δεν γίνεται δεκτή καμία συγνώμη
Χαρακτηριστικά ο κ.Πέτσας είπε ότι ο κ. Μουτζούρης είναι μια κατηγορία από μόνος του και τόνισε «καμία συζήτηση μαζί του. Η όποια συζήτηση θα ήταν υποκριτική, δεν γίνεται δεκτή καμία συγγνώμη».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Μουτζούρης «έχει τεράστιες ευθύνες» για την κατάσταση στα νησιά, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση εξάντλησε μαζί του κάθε δυνατότητα διαλόγου.

Σε ερώτηση αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».

Η προσβλητική χειρονομία Μουτζούρη για τον πρωθυπουργό και η οργή από το Μαξίμου
Το βράδυ της Τετάρτης και ενώ στη Λέσβο βρισκόταν σε κατάσταση πολιορκίας στρατόπεδο που είχαν καταλύσει οι διμοιρίες των ΜΑΤ , ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης σε επίδειξη αλαζονείας να χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον κάλεσε στο μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κίνηση εκτόνωσης να αποσυρθούν την Πέμπτη δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, ο κ. Μουτζούρης σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί, εμφανίζεται να χυδαιολογεί, εκτός ορίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.