ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης: «Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα – Τα ράφια είναι γεμάτα»

Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης: «Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα – Τα ράφια είναι γεμάτα»

Έκκληση στους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα όταν πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ απηύθυνε μέσω τηλεοπτικού σταθμού ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως εξήγησε η συνεννόηση του υπουργείου με τα σούπερ μάρκετ είναι ότι από την Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους. «Μας έχουν διαβεβαιώσει ότι αύριο θα έχουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσουν το κοινό. Όλα τα σούπερ μάρκετ θα έχουν έλεγχο στην είσοδο. Ταυτόχρονα εντός του χώρου θα έχουν την εποπτεία προκειμένου να υπάρχει μία απόσταση», είπε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην αγοράζουν 100 πακέτα μακαρόνια και χαρτιά υγείας γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την επάρκεια των προϊόντων.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες καταναλωτές αδίκως αγοράζουν αυτά τα προϊόντα. Η βιομηχανία κατασκευάζει προϊόντα. Οι 3 μήνες επάρκεια που έχουμε σημαίνει αν σταματήσουμε σήμερα να παράγουμε αλλά η εφοδιαστική αλυσίδα λειτουργεί κανονικά», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον ανέφερε ότι τα σούπερ μάρκετ θα λαμβάνουν παραγγελίες τηλεφωνικά και μέσω ίντερνετ και θα μπορούν να τις παραδίδουν κατ’ οίκον ακόμα και την Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.