ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν. Μηταράκης: «Με συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση – Μακάρι να είχαμε μπορέσει νωρίτερα»

Ν. Μηταράκης: «Με συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση – Μακάρι να είχαμε μπορέσει νωρίτερα»

Ο Νότης Μηταράκης, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ζήτησε από την περιφέρει του Βορείου Αιγαίου να συνεργαστούν, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη κρίση.

Με τη συνεργασία των δύο φορέων τοποθετήθηκαν οικίσκοι στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και ξεκίνησαν αυτοί να λειτουργούν ως υγειονομικοί σταθμοί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο υπουργός, «σύμφωνα με το σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου τοποθέτησε ιδιόκτητους οικίσκους εντός δομών και κάλυψε και τις δαπάνες τοποθέτησης. Σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Κώστα Μουτζούρη και τον Παντελή Βρουλή, η οποία προσφέρει ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό, στις ήδη υπάρχουσες προβλέψεις. Με συνεργασία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, μακάρι να είχαμε μπορέσει νωρίτερα, θα είχαμε προλάβει πολλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μηταράκης προσθέτει, επίσης, ότι «με χθεσινή απόφαση διακόψαμε παροχές σε χρήμα σε διαμένοντες, έως ότου τοποθετηθούν ΑΤΜ εντός και προβλέψαμε δυνατότητα παράδοσης προϊόντων εντός δομών, ώστε να περιοριστούν ακόμα περισσότερο οι μετακινήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.