ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν. Χαρδαλιάς: Πως θα επιστρέψουν οι Έλληνες από το εξωτερικό; – Ποια η σειρά προτεραιότητας;

Ν. Χαρδαλιάς: Πως θα επιστρέψουν οι Έλληνες από το εξωτερικό; – Ποια η σειρά προτεραιότητας;

Κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών για τις εξελίξεις τους κορωνοϊού ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ο επαναπατρισμός των Ελλήνων, αλλά και για το ποιοι θα έχουν σειρά προτεραιότητας.

«Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό. Η έμφαση μας είναι συγκεκριμένη. Πάνω από 2000 άτομα έχουν υποβάλει αίτημα για επιστροφή από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως κατέστησε σαφές, δεν θα επιστρέψουν όλοι», τόνισε πριν από λίγο.

«Από αύριο, Κυριακή, 29 Μαρτίου, στις 3:00 το πρωί κι ως 15 Απριλίου διακόπτονται όλες οι πτήσεις από και προς την Ολλανδία», δήλωσε επίσης ο κ. Χαρδαλιάς.

«Θα δοθεί προτεραιότητα στις έγκυες και σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα υγείας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι για την ίδια περίοδο διακόπτονται οι πτήσεις από τη Γερμανία που δεν έχουν προορισμό την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα επισήμανε ότι η ανταπόκριση των πολιτών είναι πραγματικά συγκινητική, όσον αφορά τους εθελοντές που επιθυμούν να βοηθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.