ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν. Χαρδαλιάς: «Παρατείνεται το “λουκέτο” σε μαγαζιά και τόπους λατρείας»

Ν. Χαρδαλιάς: «Παρατείνεται το “λουκέτο” σε μαγαζιά και τόπους λατρείας»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μίλησε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών για τις εξελίξεις του κορωνοϊού. Όπως τόνισε, παρατείνεται το κλείσιμο στα μαγαζιά έως και τις 11 Απριλίου.

Για τον Εχίνο, ο υφυπουργός τόνισε ότι ενημερώθηκε πλήρως για τις εξελίξεις και εκπονήθηκε σχέδιο αναφορικά με την κατάσταση και τη διαχείριση αυτής στο συγκεκριμένο χωριό. Ευχαρίστησε τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που, όπως είπε, ανέλαβαν «σε μία δύσκολη στιγμή, μία δυσανάλογη ευθύνη για μικρούς δήμους σε έκταση αλλά μεγάλους σε ψυχή».

Συμπλήρωσε ακόμη, ότι το χωριό Δαμασκηνιά θα συνεχίσει να βρίσκεται σε καραντίνα. «Η Ελλάδα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες της ανεξαρτήτως θρησκεύματος», συμπλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Διευκρίνισε ακόμη, ότι οι κάτοικοι του Ενίχου θα παραμείνουν σε καραντίνα στα ξενοδοχεία που βρίσκονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περπατάμε σε μια κόκκινη λεπτή κλωστή. Επιμένουμε και μένουμε σπίτι», κατέληξε ο υφυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.