ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Πέτσας: «Τα αυστηρά προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού αποδίδουν – Κανένας εφησυχασμός!» (γράφημα)

Σ.Πέτσας: «Τα αυστηρά προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού αποδίδουν – Κανένας εφησυχασμός!» (γράφημα)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε γράφημα για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στο γράφημα όπως βλέπετε, φαίνεται συγκριτικά η πορεία του φονικού ιού σε Ελλάδα, Βέλγιο και Ολλανδία. Η σύγκριση γίνεται ανάλογα με τον πληθυσμό, τα κρούσματα και τους θανάτους από τον κορωνοϊό.

​Όπως μπορείτε να δείτε, η Ελλάδα έχει τα λιγότερα κρούσματα – σχεδόν 9.000 λιγότερες περιπτώσεις – αλλά και πιο λίγους θανάτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για το γράφημα: «Τα αυστηρά, έγκαιρα, προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του #κορωνοιού που πήρε η Ελλάδα, αποδίδουν. Κανένας εφησυχασμός! Εγρήγορση, πειθαρχία, πίστη. Και θα τα καταφέρουμε! #μενουμε_σπιτι #COVIDー19».
https://twitter.com/SteliosPetsas/status/1244669172581158912

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.