ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χρ.Σταϊκούρας: «Αυτό που προέχει τώρα είναι η δημόσια υγεία και έπεται η οικονομία» (βίντεο)

Χρ.Σταϊκούρας: «Αυτό που προέχει τώρα είναι η δημόσια υγεία και έπεται η οικονομία» (βίντεο)

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αναφέρθηκε στο μέτρο των 800 ευρώ, ενώ επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή προέχει η δημόσια υγεία και έπεται η οικονομία.

«Αυτό που προέχει τώρα είναι η δημόσια υγεία και έπεται η οικονομία». Αυτό ήταν το μήνυμα του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος κλήθηκε να αναφερθεί στα έκτακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για την άμβλυνση των συνεπειών του κορωνοϊού.

Ο υπουργός, παραδέχθηκε ότι «αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη εξίσωση με δημοσιονομικούς περιορισμούς, αλλά και αρκετές άγνωστες παραμέτρους με κυριότερη αυτή της διάρκειας της κρίσης».

Μεταξύ άλλων, ειδική μνεία έκανε στο επίδομα των 800 ευρώ, το οποίο αφορά 1,7 εκατομμύρια μισθωτούς και 800.000 επαγγελματίες, ανάμεσα στους οποίους και οι οικοδόμοι – υδραυλικοί.

Διαβεβαίωσε δε, ότι «θα αντιμετωπίζουμε συνεχώς όσα προβλήματα προκύπτουν», ενώ αναφερόμενος στους ανέργους, ανακοίνωσε την επέκταση της καταβολής του σχετικού επιδόματος.

Τέλος, προανήγγειλε ειδική πρόνοια για όσους ιδιοκτήτες ακινήτων λάβουν μόλις το 60% του ενοικίου για τον μήνα Απρίλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ακίνητα, τα οποία έχουν ενοικιαστεί από επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης ή για σπίτια, τα οποία έχουν ενοικιαστεί από εργαζόμενους των παραπάνω επιχειρήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.