ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέες απειλές-προειδοποιήσεις Ν.Χαρδαλιά: «Δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση των απείθαρχων»

Νέες απειλές-προειδοποιήσεις Ν.Χαρδαλιά: «Δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση των απείθαρχων»

Νέες απειλές-προειδοποιήσεις απηύθυνε έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε όλους όσους κάνουν «είναι ανεύθυνοι» και «απείθαρχοι» στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση σε ότι αφορά τον περιορισμό της κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: «Προειδοποιούμε στους ελάχιστους που δεν πειθαρχούν στα μέτρα ότι δεν θα ανεχθούμε την ανεύθυνη στάση τους που υπονομεύει την υπεύθυνη στάση των πολλών».

Όπως ξεκαθάρισε ο υφυπουργός: «Δεν είναι θέμα μαγκιάς είναι θέμα ευθύνης» και πρόσθεσε «προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω πίσω, θα αντλώ δύναμη από τους πολλούς που μένουν μέσα και τηρούν τα μέτρα».

Όπως τόνισε: «Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε με αυστηρό ύφος, από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μένει στο σπίτι και δίνει την μάχη του, κάποιοι λίγοι δυστυχώς αδιαφορούν. Οι συνεχείς εκκλήσεις μας είναι γι’ αυτή τη μικρή μειοψηφία που θέτει σε κίνδυνο όλη αυτή την προσπάθεια.

Ευγνωμονούμε την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας που μένουν στο σπίτι. Μαζί τους μετράμε μέρες και βδομάδες μέχρι να πάρουμε τις ζωής μας πείσω».

Απαγόρευση πτήσεων ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε παράλληλα και νέα συμπληρωματικά μέτρα στις μετακινήσεις με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την άμεση απαγόρευση των πτήσεων ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων στο πλαίσιο νέων περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπάρχει έντονη ανησυχία στους κατοίκους των νησιών για την διασπορά του ιού, γι’ αυτό και στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας θα απαγορευτούν οι ιδιωτικές πτήσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.