ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν. Χαρδαλιάς: «Τέλος οι πτήσεις ιδιωτικών αεροσκαφών – Σε καραντίνα η κοινότητα Φουστάνη»

Ν. Χαρδαλιάς: «Τέλος οι πτήσεις ιδιωτικών αεροσκαφών – Σε καραντίνα η κοινότητα Φουστάνη»

Κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των πολικών για τις εξελίξεις του κορωνοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε ότι σε καραντίνα μπαίνει η κοινότητα Φουστάνη της Πέλλας, αλλά και πως σταματούν πλέον οι πτήσεις με ιδιωτικά ελικόπτερα και αεροσκάφη.

Σε καραντίνα τέθηκε η κοινότητα Φούστανη, στη δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου του Δήμου Αλμωπίας στην Πέλλα, όπως ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Η έναρξη της καραντίνας ξεκινά από τις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει για 14 ημέρες, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Για το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος είπε ότι ξεκίνησε από το Τσεσμέ για την Ισπανία. Στις 23 Μαρτίου η Τουρκία αρνήθηκε την επιστροφή του και έδεσε στα ανοικτά του Πειραιά. Στις 29 Μαρτίου ενημερωθήκαμε για έναν Ελβετό υπήκοο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 20 άτομα συνολικά βρέθηκαν θετικά και μπήκαν σε απομόνωση.

«Τέλος οι πτήσεις με ιδιωτικά ελικόπτερα και αεροπλάνα»

Νέα συμπληρωματικά μέτρα στις μετακινήσεις με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση των συντακτών υγείας για τις εξελίξεις του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την άμεση απαγόρευση των πτήσεων ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων στο πλαίσιο νέων περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπάρχει έντονη ανησυχία στους κατοίκους των νησιών για την διασπορά του ιού, γι’ αυτό και στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας θα απαγορευτούν οι ιδιωτικές πτήσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.