ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Παρέμβαση Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή σήμερα στις 12:00 – Έρχεται αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων

Παρέμβαση Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή σήμερα στις 12:00 – Έρχεται αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα στις 12:00, θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, στη συζήτηση για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα υγειονομικά μέτρα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στο επίκεντρο της παρέμβασης του πρωθυπουργού αναμένεται να βρεθούν η αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και η οικονομία.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να τοποθετηθεί στη Βουλή στη συζήτηση για το συμπληρωματικό προϋπολογισμό που κατατίθεται λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού. Αναμένεται προφανώς να μιλήσει για την οικονομία, όμως όπως και ο ίδιος είπε χθες στο CNN, προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή, εξ ου και δεν αποκλείεται να προαναγγείλει ο ίδιος πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωναν ευθέως ότι εξετάζεται η αυστηροποίηση, ιδίως όσον αφορά τον αριθμό των μετακινήσεων και το χρονικό περιορισμό τους, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αναμένει τις εισηγήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες και οι ανακοινώσεις μπορεί να γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες. Διαβεβαίωναν όμως ότι η όποια απόφαση δεν θα θίξει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά ένα μικρό ποσοστό, το οποίο κάνει κατάχρηση στις μετακινήσεις του. Πάντως θέμα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας δεν εξετάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.