ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Σ. Πέτσας: «Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι» (βίντεο)

Σ. Πέτσας: «Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι» (βίντεο)

(upd 14:59) Διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα για τους Έλληνες λόγω του κορωνοϊου, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, την Πέμπτη.

«Έχουμε ήδη πει ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας, δεν θα πάμε στις εκκλησιές μας. Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι», δήλωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι. Έχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε καμία μέρα δεν θα είναι ίδια τα επόμενα χρόνια εάν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε ένα πρόσωπο που αγαπάμε».

Την επόμενη εβδομάδα η κυβερνητική απόφαση για τις Εκκλησίες

Αναφερθείς στην απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες από την Κυριακή των Βαΐων, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι η πρόταση θα εξεταστεί από την κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα «υπό το φως των τελευταίων επιδημιολογικών γεγονότων».

«Η απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, υπό το φως όλων των τελευταίων επιδημιολογικών εξελίξεων στην Ελλάδα», δήλωσε.

Φορτίο με γάντια φτάνει στην Ελλάδα

Ο κ. Πέτσας μιλώντας για προμήθειες υγειονομικού υλικού, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι στην Ελλάδα παρατηρούνται «θετικά αποτελέσματα» παρά τον «ακήρυχτο διεθνή πόλεμο», όπως είπε.

«Εν μέσω ενός ακήρυχτου διεθνούς πολέμου προμηθειών, έχουμε θετικά αποτελέσματα στις προμήθειες υγειονομικού υλικού. Σήμερα φτάνει στη χώρα μεγάλο φορτίο με 2,5 εκατ. γάντια» δωρεά εφοπλιστή, δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Αρχικό κείμενο:

Πρόκειται για την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου.

Η ενημέρωση έγινε λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν τουλάχιστον 120 κρούσματα του κορωνοϊού ενώ και δυο ακόμη πολίτες έχασαν τη ζωή τους από τον Covid- 19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.