ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Κεφαλογιάννης: «Μια από τις προτάσεις που έχει πέσει στο “τραπέζι” είναι το κλείσιμο των διοδίων για το Πάσχα»

Γ. Κεφαλογιάννης: «Μια από τις προτάσεις που έχει πέσει στο “τραπέζι” είναι το κλείσιμο των διοδίων για το Πάσχα»

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπάρχει σαν σκέψη να κλείσουν τα διόδια το Πάσχα. Ενώ ταυτόχρονα έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μείνουν σπίτια τους, λόγω κορωνοϊού.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αφού έδωσε διευκρινίσεις για το τι ισχύει για τις μετακινήσεις με οχήματα δημόσιας χρήσης και με ΙΧ και σε ποιες περιπτώσεις ισχύουν εξαιρέσεις, αναφέρθηκε στο θέμα της αποτροπής των μετακινήσεων των πολιτών που θέλουν να μεταβούν στην επαρχία για το Πάσχα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έκανε έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους γιατί το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο, ενώ σχετικά με τους τρόπους που θα διασφαλιστεί αυτό, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε:

«Mία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι το κλείσιμο των διοδίων, αλλά αυτό δεν επαρκεί για να αποτρέψουμε κύμα μετακινήσεων προς την επαρχία.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν παραπάνω έλεγχοι σε οδούς προς την επαρχία, σε Στερεά Ελλάδα, στη βόρεια Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και γενικότερα στις επαρχιακές οδούς.

Εκτός αυτού, μπορεί να υπάρχει περαιτέρω αυστηροποίηση στις μετακινήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ο ΕΟΔΥ θα δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον κλάδο των οδηγών φορτηγών τόνισε ότι μπήκαν σε εξαιρέσεις προκειμένου να κρατηθεί ανοιχτή η τροφοδοσία της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.