Ν.Κεραμέως: «Πιθανό σενάριο να μειωθεί η ύλη για τις Πανελλαδικές»

Ν.Κεραμέως: «Πιθανό σενάριο να μειωθεί η ύλη για τις Πανελλαδικές»

Τον στόχο της κυβέρνησης, οι πανελλαδικές να μείνουν κοντά στην καθορισμένη ημερομηνία, επανέλαβε για ακόμη μία φορά, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως τόνισε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ότι ο μήνας που διανύουμε είναι ο πιο κρίσιμος, ενώ σημείωσε, ότι πάμε πολύ καλά και οι προβλέψεις είναι συγκρατημένα αισιόδοξες.

Σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων είπε ότι υπάρχει συζήτηση για παράταση του κλεισίματος και για μετά το Πάσχα, ωστόσο τόνισε ότι το Υπουργείο περιμένει την καθοδήγηση των ειδικών για το αν και πόσο θα παραταθεί το κλείσιμο.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι «να μείνουμε κοντά στις ημερομηνίες των Πανελλαδικών, όπως γίνεται κάθε χρόνο» και πρόσθεσε πως «περιμένουμε το σήμα των ειδικών για να ορίσουμε ημερομηνίες».

Ανέφερε ακόμα ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να μειωθεί η ύλη για τις Πανελλαδικές, σημειώνοντας πάντως πως «περιμένουμε κάποια δεδομένα από τους ειδικούς για να μπορούμε να δώσουμε ξεκάθαρες οδηγίες», ενώ τόνισε ότι θα δοθούν ξεκάθαρες οδηγίες για το πως θα καλυφθεί η ύλη σε όλες τις τάξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τόνισε ότι αυξάνεται συνεχώς η συμμετοχή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ενώ ανέφερε ότι από τετάρτη θα είναι χωρίς χρέωση οι ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.