ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Κεραμέως: «Οι Πανελλαδικές δεν ακυρώνονται γιατί τα προγνωστικά είναι καλά – Δεν είμαστε σαν τις άλλες χώρες»

Ν.Κεραμέως: «Οι Πανελλαδικές δεν ακυρώνονται γιατί τα προγνωστικά είναι καλά – Δεν είμαστε σαν τις άλλες χώρες»

Η Νίκη Κεραμέως επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στη καθιερωμένη τους ημερομηνία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας απάντησε στο ερώτημα γιατί το υπουργείο δεν προχωρά στην ακύρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως συμβαίνει με αντίστοιχες εξετάσεις σε άλλες χώρες. Η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι η ίδια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Σωτήρη Τσιόδρα για την καθημερινή εξέταση των δεδομένων και για το πότε θα μπορεί να γίνει συγχρωτισμός και εξήγησε ότι οι Πανελλαδικές δεν ακυρώνονται «γιατί τα προγνωστικά είναι καλά».

«Ευτυχώς δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση με άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα τη Γαλλία, που ακύρωσε τις εξετάσεις της. Τα μέτρα έχουν αποδώσει και δεν ζούμε μια εθνική τραγωδία όπως σε άλλες χώρες. Ο κ. Τσιόδρας και οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι, εφόσον τηρήσουμε όλες τις οδηγίες. Είναι λάθος να συγκρινόμαστε με άλλες χώρες. Επιδίωξη μας είναι να γίνουν οι Πανελλαδικές όσο πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες. Προφανώς με μείωση ύλης, ενδεχομένως με μια παράταση του σχολικού έτους. Να μην πάμε στον Σεπτέμβριο γιατί θα επέλθει μεγάλη αναστάτωση», σημείωσε η κ. Κεραμέως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νίκη Κεραμέως, τόνισε, παράλληλα, ότι παρά το γεγονός ότι το 99% των μαθητών φαίνεται να έχουν πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο internet, η κυβέρνηση κατάφερε να μην υπάρχει χρέωση δεδομένων από τα κινητά δίκτυα σε όσους χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.