ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ.Σκυλακάκης: «Ετοιμάζεται πακέτο στήριξης για τους μακροχρόνια ανέργους» (βίντεο)

Θ.Σκυλακάκης: «Ετοιμάζεται πακέτο στήριξης για τους μακροχρόνια ανέργους» (βίντεο)

Ο Υφυπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης της οικονομίας, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ατέλειες που πρέπει να εξεταστούν.

Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να κρατήσει αποθέματα ώστε να υπάρξει μια επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την κρίση, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν γνωρίζουμε το σημείο εξόδου από την κρίση και δεν ξέρουμε τις επιπτώσεις στον τουρισμό. Μπορεί να έχουμε ελάχιστον τουρισμό το καλοκαίρι. Πρέπει να κρατήσουμε αποθέματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να είμαστε κρατημένοι για την επανεκκίνηση» πρόσθεσε.

Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο για τους μακροχρόνια ανέργους και επιμέρους πακέτα για τους εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα που πλήττονται από αυτήν την κρίση, που «ήρθε από τον ουρανό» όπως είπε.

«Πρέπει να δούμε τις συνέπειες στον τουρισμό για να αποφασίσουμε για τους εποχικούς υπαλλήλους» σημείωσε και έκανε γνωστό ότι ξεκινά σύστημα από την ΑΑΔΕ για άμεση επικοινωνία όσων πλήττονται και δεν έχουν κλειδάριθμο. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικό ραντεβού μέσω email.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Δώρο Πάσχα σε εργαζόμενους στα νοσοκομεία τόνισε ότι θα φορολογηθεί κανονικά σαν μισθός, ενώ δήλωσε ότι τα αναδρομικά θα κατατεθούν κανονικά στους συνταξιούχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.