ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Χατζηδάκης για κορωνοϊό: «Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, κερδίζονται στο 90’’ καμιά φορά και στις καθυστερήσεις»

Κ.Χατζηδάκης για κορωνοϊό: «Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, κερδίζονται στο 90’’ καμιά φορά και στις καθυστερήσεις»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα πάει καλά στη μάχη κατά του κορωνοϊού, ωστόσο, όμως έσπευσε να προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

«Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, κερδίζονται στο 90’’ καμιά φορά και στις καθυστερήσεις», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Άρση περιοριστικών μέτρων
Ερωτηθείς σχετικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων ανέφερε πώς τα στοιχεία θα εξεταστούν στα τέλη Απριλίου καθώς στόχος είναι η επιστροφή στην κανονικότητα.

Πάντως τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή γιατί δεν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει επιπόλαια και απερίσκεπτα, αλλά πρέπει να γίνει επειδή το δικαιολογούν τα στοιχεία.

Χαρακτήρισε την κρίση του κορωνοϊού ως τη μεγαλύτερη κρίση και συμφορά σε όλο τον πλανήτη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή.

«Δεν μπορούμε λόγω της αδημονίας να βγούμε και να τα χαλάσουμε όλα», σημείωσε.

Συνέπειες στην οικονομία
Αναφορικά με την οικονομία έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης ώστε να υπάρξουν τα τέσσερα πακέτα στήριξης και αυτά που προγραμματίζονται, συνολικού ύψους 24 δισ. ευρώ.

Εκτίμησε, εν όψει και της συνεδρίασης του Eurogroup, ότι το ζήτημα του ευρωομολόγου δεν έχει φύγει απολύτως από το τραπέζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Βερολίνο «αφήνει κάποια παράθυρα» όχι λόγω αλληλεγγύης αλλά για ίδιον όφελος καθώς εάν καταρρεύσει ο νότος «δεν θα έχουν που να εξάγουν» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.