ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

B. Κοντοζαμάνης: «Μετά το Πάσχα θα υπάρξει έλεγχος για διασπορά του κορωνοϊού στον πληθυσμό»

B. Κοντοζαμάνης: «Μετά το Πάσχα θα υπάρξει έλεγχος για διασπορά του κορωνοϊού στον πληθυσμό»

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντζαμάνης, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των συντακτών υγείας για το «μέτωπο» του κορωνοϊού υποστήριξε ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι ελέγχει για την διασπορά του κορωνοϊού στον πληθυσμό.

Σε δύο φάσεις θα εξελιχθεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που αφορά την διασπορά του ιού στον πληθυσμό και την ύπαρξη αντισωμάτων.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στην πρώτη φάση θα έχουμε εξορμήσεις για ελέγχους με γεωγραφικά και επιδημιολογικά κριτήρια για να έχουμε εικόνα για την διασπορά του ιού στη χώρα και στη δεύτερη φάση θα διερευνηθεί η ύπαρξη αντισωμάτων στον πληθυσμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρόγραμμα» , είπε ο υφυπουργός, και πρόσθεσε ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι πρώτες Μονάδες να βρίσκονται στην επικράτεια. Ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε επίσης ότι ενώ είναι χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκά κονδύλια, υπάρχουν ήδη δωρεές , κυρίως σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα, τα καύσιμα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα συνοδεύει τους οδηγούς και νοσηλευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.