Ν. Χαρδαλιάς: «Την Δευτέρα οι αποφάσεις για τα δημοτικά σχολεία»

Ν. Χαρδαλιάς: «Την Δευτέρα οι αποφάσεις για τα δημοτικά σχολεία»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επεσήμανε αρχικά ότι οι εικόνες της Ελλάδας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ενώ ξεκαθάρισε πως στις 25 Μαΐου θα ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, ειδικά για τα σχολεία ανέφερε πως: «είχαμε πει ότι θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου, όμως οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Δευτέρα».

Στη συνέχεια, τόνισε πως χτες κατασχέθηκαν 850.000 ακατάλληλες μάσκες, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όσους φτάνουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

«Η μέχρι σήμερα πορεία μας είναι θετική και πρέπει να συνεχίσουμε τους κανόνες, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Είπε ακόμα ότι οι χώροι εστίασης ανοίγουν τη Δευτέρα 25 Μαΐου και από εκείνη την ημέρα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στα νησιά. Για το άνοιγμα των Δημοτικών οι αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσους έρχονται από το εξωτερικό το μέτρο της 14ημερες καραντίνας έχει παραταθεί και ισχύει έως τις 31 Μαΐου. Αυτή τη στιγμή είναι σε καραντίνα πάνω από 3.000 συμπολίτες μας. Αν είναι θετικό το τεστ μένουν στο ξενοδοχείο και αν είναι αρνητικό συνεχίζουν την καραντίνα στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.