ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Θεοχάρης: «Η παράκτια οικονομία είναι η δύναμη της χώρας»

Χ.Θεοχάρης: «Η παράκτια οικονομία είναι η δύναμη της χώρας»

Σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου, αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το νομοσχέδιο για τον Τουρισμό, με τον Χάρη Θεοχάρη να τονίζει από την Βουλή, πως αυτό θα είναι «ξεκάθαρο και συνεκτικό».

Το απόγευμα της Τρίτης συζητήθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη» και στη 1 το μεσημέρι θα γίνει ακρόαση των εμπλεκομένων φορέων στη Βουλή μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ το απόγευμα, στις 7, θα υπάρξει συζήτηση επι των άρθρων και την Πέμπτη 21 Μαΐου θα είναι η δεύτερη ανάγνωσή του.

Το νομοσχέδιο προωθεί τον καταδυτικό τουρισμό στην Ελλάδα, ενώ περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το καθεστώς λειτουργίας που διέπει τις Περιοχές Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ).

Ο κ. Θεοχάρης, από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στα ωφέλη που θα έχει για την χώρα ο καταδυτικός τουρισμός, ενώ σημείωσε πως «όποιος δεν θέλει να στηρίξει το νομοσχέδιο για τον καταδυτικό τουρισμό, θέλει τη στασιμότητα του τουρισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Σήμερα», όπως εξήγησε «η παράκτια οικονομία είναι η δύναμη της χώρας» και συμπλήρωσε ότι ο καταδυτικός τουρισμός είναι ήπιας μορφής ανάπτυξη και προσελκύει τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.