ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Θεοχάρης για γρήγορα τεστ στους τουρίστες: «Δεν ήταν τόσο ασφαλή γι’ αυτό δεν υιοθετήθηκαν»

Χ.Θεοχάρης για γρήγορα τεστ στους τουρίστες: «Δεν ήταν τόσο ασφαλή γι’ αυτό δεν υιοθετήθηκαν»

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Τουρισμός. Κανείς ακόμη δεν μπορεί να ξέρει τον βαθμό του φόβου στις χώρες από όπου περιμένουμε τους τουρίστες. Εμείς ξεκινάμε από το μηδέν και κρατώντας το αίσθημα της υγειονομικής ασφάλειας κάνουμε ότι μπορούμε».

Ο υπουργός τόνισε ότι τα γρήγορα τεστ που τελικά δεν υιοθετήθηκαν δεν ήταν και κάτι το ασφαλές. Σημείωσε ότι η χώρα μας βαδίζει με βάση τις υποδείξεις των γιατρών και εκτίμηση του είναι πως μέχρι να ξεκινήσει ο Τουρισμός θα έχει βελτιωθεί η εικόνα στις χώρες της Ευρώπης που κυρίως μας ενδιαφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στον Σκάϊ επεσήμανε επίσης ότι ο ξένος τουρίστας που θα μείνει 6-7 ημέρες στη χώρα μας δεν θα προλάβει να αναπτύξει τα υγειονομικά συμπτώματα. «Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση θα βαδίσει με βάση τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.