ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ. Χατζηδάκης: «Θα τεθούν οι βάσεις για ένα νέο βιώσιμο οικισμό στο Μάτι»

Κ. Χατζηδάκης: «Θα τεθούν οι βάσεις για ένα νέο βιώσιμο οικισμό στο Μάτι»

Όπως δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, προχωράει με τα ταχύτητα το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι θα τεθούν οι βάσεις για ένα βιώσιμο οικισμό στο Μάτι.

«Είναι δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και όλων των συναρμόδιων υπουργείων, ότι θα τεθούν οι βάσεις για ένα νέο, βιώσιμο οικισμό στο Μάτι» δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, κατά την επίσκεψή του στην πυρόπληκτη περιοχή την Παρασκευή.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο πρόσθεσε ότι «θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας», σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Να κλείσουν οι πληγές και να δημιουργηθεί μια πραγματικά καινούρια εικόνα στο Μάτι. Χωρίς τις παθογένειες και τους κινδύνους του παρελθόντος» σημείωσε.

Τόνισε δε ότι προχωρά με ταχύτητα το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, προαναγγέλλοντας πως θα τεθεί σε διαβούλευση τον Ιούνιο.

Κατά τον υπουργό Περιβάλλοντος, «στον περιβαλλοντικό νόμο αντιμετωπίσαμε επίσης, με ειδική διάταξη, διάφορα ζητήματα δασικής φύσης για το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι».

Πρόσθεσε δε ότι δεν θα ξεχαστούν τα ζητήματα του Προβάλινθου και της Αμπελούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε, «έχει υιοθετηθεί ακόμα ειδική ρύθμιση για τον αμίαντο, ενώ συνεχίζεται κανονικά η αποκομιδή ξερών κλαδιών στους ειδικούς χώρους που έχουν οριστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.