Θεσσαλονίκη: Στον σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Στον σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτο)

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε πριν από λίγο την περιοδεία του, με πρώτη στάση στον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Νίκο Σταθόπουλο. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό παρίστανται, επίσης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος και γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ, Ιωάννης Ρετζεπέρης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Γιάννης Λάμπρου και ο α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, Γιώργος Ηλιάδης.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σταθμός φιλοξενεί τον σταθμό μετεπιβίβασης για τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ τις οποίες ανέλαβαν και ήδη εκτελούν τα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, μόλις έφτασε στον σταθμό ο πρωθυπουργός, κατευθύνθηκε σε ένα λεωφορείο της γραμμής 51 που εκτελεί το δρομολόγιο Σίνδος-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και στη συνέχεια μπήκε σε λεωφορείο της γραμμής 80 (ΚΤΕΛ-Μάλγαρα). Ευδιάθετος και χαμογελαστός, χαιρέτησε τον οδηγό, ενώ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στ. Τσόλης τον ενημέρωσε για τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο της ανάληψης από τα ΚΤΕΛ συγκοινωνιακού έργου που ήταν μέχρι πρότινος στην ευθύνη του ΟΑΣΘ.

Επίσης ο κ. Τσόλης δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μια φωτογραφία που είχε στο αρχείο του με τους γονείς του πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Μαρίκα Μητσοτάκη σε μια κοινωνική εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν από περίπου 35 χρόνια.

Ο κ. Τσόλης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό πως οι πληρότητες στις νέες γραμμές αστικής συγκοινωνίας που ανέλαβε η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ ανέρχεται στο 60-70% και ότι ήδη έγιναν 400 προσλήψεις. Όπως εξήγησε ο κ. Τσόλης αυτή τη στιγμή, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Συκεών διαθέτουν συνολικά 150 λεωφορεία για την πραγματοποίηση δρομολογίων σε 31 γραμμές και εκτελούν πλέον το 1/3 του μεταφορικού έργου του ΟΑΣΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός έδειχνε ενθουσιασμένος από τα νέα λεωφορεία, ενώ κατά την άφιξή του χειροκροτήθηκε από πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στον σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.