Κ. Χατζηδάκης: «Η ΔΕΗ έχει ακολουθήσει μια ανοδική πορεία»

Κ. Χατζηδάκης: «Η ΔΕΗ έχει ακολουθήσει μια ανοδική πορεία»

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, υποστήριξε ότι η ΔΕΗ έχει ακολουθήσει μια ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες.

«Τα αποτελέσματα α’ τριμήνου της ΔΕΗ που ανακοινώθηκαν σήμερα, είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που έχει γίνει από την κυβέρνηση και τη διοίκηση της εταιρείας τους τελευταίους 10 μήνες», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκανε λόγο επίσης για κωμική αντιπολίτευση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΔΕΗ έχει ακολουθήσει μια ανοδική πορεία που αποτυπώνεται, τόσο στην αξία της μετοχής της – σε πείσμα των αναταράξεων που προκλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού – όσο και στα οικονομικά της αποτελέσματα», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει: «Η προσπάθεια βέβαια συνεχίζεται. Για πιο σύγχρονες διοικητικές δομές με βάση το νέο νόμο 4643/2019 για τη μερική ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, για μια δυναμική διείσδυση στις ΑΠΕ. Διερωτώμαι αν θα συνεχιστεί παράλληλα η μάλλον κωμική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.